About Us

WELCOME

Dorința de a transforma oamenii în frumos m-a făcut să mă autodepășesc, și am devenit makeup artist. Cu timpul, am început să-mi doresc să ma ocup și de hairstyle, iar mai apoi de tatuajul cosmetic al sprâncenelor (microblading și micropigmentare).

consultati pagina de servicii

Despre Lidia Cristea

Lidia Cristea este o artistă în dermopigmentare și cosmetica facială, care își oferă serviciile la salonul său din Onești, România. Lidia Cristea este, de asemenea, un visagist profesionist, care se ocupă de machiajul și hairstyle-ul clienților săi, în funcție de forma feței, culoarea pielii și personalitatea lor.

Lidia Cristea are o pasiune pentru frumusețe și artă, pe care a dezvoltat-o de la o vârstă fragedă. Ea a urmat cursuri de specializare în dermopigmentare și cosmetica facială la cele mai prestigioase școli din Europa, cum ar fi Academia Biotek din Italia și Academia Swiss Color din Elveția. Ea a obținut numeroase diplome și certificări care îi atestă competența și profesionalismul în domeniul său.
Lidia Cristea oferă o gamă variată de servicii de dermopigmentare și cosmetica facială, cum ar fi:
• Dermopigmentare sprâncene (tehnica fir cu fir, tehnica ombré, tehnica hiperrealistă)
• Dermopigmentare buze (contur, umplere, efect 3D)
• Dermopigmentare ochi (contur superior și inferior, efect smokey eyes)
• Dermopigmentare scalp (camuflare alopecie, densificare păr)
• Dermopigmentare areole mamare (reconstrucție post-mastectomie, corecție asimetrie)
• Dermopigmentare cicatrici (camuflare post-chirurgie, post-traumatice, post-acnee)
• Tratamente faciale (microdermabraziune, peeling chimic, mezoterapie, lifting facial)
• Extensii gene (one by one, volum rusesc)

Lidia Cristea folosește cele mai moderne tehnologii și produse de calitate superioară pentru a asigura rezultate naturale și durabile. Ea respectă toate normele de igienă și siguranță și își personalizează serviciile în funcție de nevoile și dorințele fiecărui client.

Lidia Cristea își invită clienții să viziteze site-ul său lidiacristea.ro, unde pot afla mai multe informații despre serviciile oferite, prețuri, promoții și portofoliu. De asemenea, clienții pot urmări pagina sa de Facebook, unde pot vedea recenziile altor clienți mulțumiți, fotografii cu lucrările sale și sfaturi utile despre frumusețe.

Lidia Cristea este o artistă în dermopigmentare și cosmetica facială care își așteaptă cu drag clienții la salonul său din Onești. Ea le promite o experiență plăcută și rezultate spectaculoase.

Contactați-o acum și programați-vă o ședință de înfrumusețare!

leaf 1 1
CLIENT TESTIMONIAL

Parerile clientilor

leaf 1 8
icon

"Superbe! Ai o mână de aur! Felicitări !"

Sas Filip Rodica

Clienta

“Superbe!!! Bravo!!! Fiți frumoasele în orașul vostru!!! La aceste mâini minunate.”

Mihaela Ifrim

Clienta