Tratamente Cosmetice

     Lidia Cristea este o artistă în dermopigmentare și cosmetica facială, care își folosește talentul și experiența pentru a crea look-uri naturale și armonioase pentru clienții săi . Ea oferă servicii de microblading, micropigmentare, machiaj semipermanent, extensii de gene, lifting de gene, laminare de sprâncene și gene, epilare cu ceară și zahăr, tratamente faciale și corporale, masaj și multe altele.

     Unul dintre tratamentele cosmetice pe care le recomandăm este microblading-ul, o tehnică de tatuaj semi-permanent care folosește un instrument manual pentru a crea fire fine de păr pe sprâncene. Acest tratament este ideal pentru persoanele care au sprâncene rare, inegale sau lipsite de formă, și care își doresc să aibă o expresie mai definită și mai frumoasă a feței. Microblading-ul durează între 1-2 ani, în funcție de tipul de piele și de îngrijirea ulterioară .

“Superb! Ai o mana de aur! Felicitari!”

Sas Filip Rodica

     Alt tratament cosmetic pe care îl puteți încerca la salonul Lidia Cristea este lifting-ul de gene, o procedură care ridică și curbează genele naturale, fără a le prelungi sau a le îngroșa. Acest tratament conferă un aspect mai deschis și mai luminos ochilor, fără a necesita mascara sau ondulator de gene. Lifting-ul de gene durează între 6-8 săptămâni, în funcție de ciclul natural de creștere al genelor.


     Dacă sunteți interesați de aceste tratamente cosmetice sau de altele, vă invităm să vizitați salonul Lidia Cristea din Onesti, unde veți fi întâmpinați cu profesionalism și amabilitate. Puteți lua legătura cu Lidia Cristea prin pagina sa de Facebook, unde puteți vedea și portofoliul său de lucrări. Nu ezitați să vă răsfățați cu un tratament cosmetic de calitate la salonul Lidia Cristea!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *