Micropigmentarea buzelor

 

Micropigmentarea buzelor este o procedură de tatuaj semipermanent, care îți poate oferi buze mai frumoase, mai pline și mai colorate, fără a folosi ruj sau creion dermatograf. Micropigmentarea buzelor constă în inserarea de pigmenți organici bioresorbabili în epiderma buzelor, folosind un ac foarte fin și un aparat electric. Pigmenții se aleg în funcție de preferințele tale, de subtonul pielii tale și de efectul pe care vrei să îl obții. Poți opta pentru o nuanță naturală, care să îți accentueze culoarea proprie a buzelor, sau pentru una mai intensă, care să îți ofere un aspect de ruj permanent.

 

Micropigmentarea buzelor are mai multe avantaje. În primul rând, îți poate corecta forma și simetria buzelor, dacă ai asimetrii sau cicatrici la nivelul lor. De asemenea, îți poate oferi un contur mai definit și mai voluminos al buzelor, depășindu-le ușor linia naturală. În plus, îți poate schimba culoarea buzelor, dacă le ai prea palide, pătate sau decolorate. Micropigmentarea buzelor îți va da un aspect mai proaspăt, mai sănătos și mai seducător al feței.

 

Micropigmentarea buzelor se face în două etape: prima ședință, în care se realizează tatuajul propriu-zis, și a doua ședință, după 4-6 săptămâni, în care se face retușul final. Fiecare ședință durează între 1-2 ore și este precedată de aplicarea unei creme anestezice pentru a reduce durerea și disconfortul. După procedură, este normal să ai buzele umflate și roșii pentru câteva zile. De asemenea, este posibil să simți o senzație de uscăciune sau de strângere a buzelor. Pentru a avea o vindecare rapidă și corectă, trebuie să urmezi câteva recomandări: să eviți expunerea la soare sau la solar, să nu consumi alimente picante sau acide, să nu bei alcool sau cafea, să nu fumezi și să aplici un balsam special pe buze de mai multe ori pe zi.

“Incomparabile, mainile dumneavoastra fac minuni pe chipul femeilor. Bravo!”

DOINA ARDELEANU

Rezultatul final al micropigmentării buzelor se vede după aproximativ o lună de la retuș. Efectul durează între 1-2 ani, în funcție de tipul de piele, de calitatea pigmentului și de îngrijirea ulterioară. Pentru a menține culoarea și forma buzelor, se recomandă să faci o reîmprospătare o dată pe an.

Dacă ești interesată de micropigmentarea buzelor sau de alte servicii de dermopigmentare și cosmetica facială, te invităm să vizitezi salonul Lidia Cristea din Onesti. Aici vei fi primită cu profesionalism și amabilitate de către Lidia Cristea, o artistă în domeniul ei, care își folosește talentul și experiența pentru a crea look-uri naturale și armonioase pentru clienții săi.

 Puteți lua legătura cu Lidia Cristea prin pagina sa de Facebook, unde puteți vedea și portofoliul său de lucrări. Nu ezitați să vă răsfățați cu un tratament cosmetic de calitate la salonul Lidia Cristea

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *